Ce mai astepti, incepe chiar acum!

Tipuri de antrenament

How much will it cost you?

Bine ai venit!

Este timpul de a te antrena eficient și inteligent pentru a putea duce obiectivele tale la un alt nivel de performanță. Poate că nu ai deja un țel anume unde ai putea ajunge, dar te pot ajuta pe parcursul acestei călători să ai un obiectiv și un stil de viață sănătos. Cu ajutorul meu vom putea testa toate abilitățile fizice și motrice pe care le dobândești și împreună vom putea găsi o cale de mijloc, de unde am putea da START schimbării tale în bine.

Ai o primă ȘEDINȚĂ GRATUITĂ în care ofer o evaluare, dezvăluind toate beneficiile lucrului alături de un antrenor specialist, care știe să te motiveze și să se folosească de toate resursele tale pentru un antrenament eficient, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Împreună vom găsi calea cea mai ușoară prin care să atingem tot ceea ce aspiri pentru dezvoltarea ta armonioasă.

Atenție! Înainte de a te înscrie într-unul dintre programele mele, consultă medicul pentru a afla dacă ești apt pentru efort fizic.

Antrenamentele în sală  și antrenamentele online îți vor oferi:

Autoterapie și corectare posturală

”Dacă faci toate lucrurile mici corect, rezultatele mari vor apărea”

Corectarea dezechilibrelor musculare apărute în timpul antrenamentului și în timpul liber, prin anumite metode de detensionare, activare musculară și stretching. Te voi ajuta să te poți mișca liber și ușor fără dureri. Vei învăța tehnici și exerciții pe care le poți practica oriunde, astfel vei putea avea grijă de corpul tău.

Antrenamente de hipertrofie

”Ai grijă de corpul tău. Este locul în care vei trăi toată viața.”

Putem spune printr-o mică definiție că:  

Hipertrofia musculară presupune dezvoltarea sau creșterea lentă a mușchilor și este împărțită în: hipertrofie miofibrilară (creșterea fibrelor musculare) și hipertrofie sarcoplasmatică (creșterea cantității de sarcoplasmă). 

Exercițiile antrenamentului de hipertrofie sunt atât pentru fete, cât și pentru băieți într-o proporție de 90 la sută. Singura diferență este că la fete se va pune mai mult accent pe partea inferioară, iar la băieți pe partea superioară a corpului. Acestea sunt de mai multe alternative și pot varia de la client la client, în funcție de formă, metodă și intensitatea antrenamentului de hipertrofie. 

Fiecare antrenament este reprezentat de o progresie a greutăților, dar să nu uităm că toate aceste beneficii le vom avea având o alimentație sănătoasă și odihnă adecvată, în funcție de nevoile clientului. Dacă vrei să ai rezultate eficiente și să nu te expui accidentărilor neplăcute ce pot apărea pe parcursul antrenamentului, lasă-te ghidat de un antrenor specializat în acest domeniu. Ai nevoie doar de perseverență, aderență și motivație intrisecă pentru a ajunge la definirea dorită a mușchilor

Antrenamente de forță 

”Dacă te-ai săturat să o iei mereu de la început, încetează să mai renunți.”

Prin aceste antrenamente îți poți mări și menține masa musculatura și forța. Acestea vin împreună cu un program de antrenament bine stabilit și un stil de viață sănătos, corespunzător și personalizat în funcție de nevoile clientului.

 Antrenamentele de forță nu sunt neapărat pentru cei care vor să facă performanță în domeniul culturismului. Acest antrenament va fi adresat și pentru cei care vor să dobândească alte beneficii decât forță și masă musculatură.

Ca de exemplu:

    • Arderea țesutului adipos: metabolism crescut care vă permite să ardeți grăsimea în repaus;
    • Menținerea tinereții și sănătății umane: îmbunătățirea densității osoase, menținerea articulațiilor flexibile, reducerea riscului de infarct și atacuri cerebrale, îmbunătățirea sănătății inimii și îmbunătățirea somnului, reducerea durerilor de spate, etc.;
    • Creșterea încrederii în sine și starea de spirit generală: arăți mai bine, te simți mai bine! Este o modalitate excelentă de a elibera endorfinele pentru a-ți da o stare de spirit pozitivă și menținerea anxietății la distanță;
    • Menținerea creierului sănătos: cercetătorii au descoperit că antrenamentul de rezistență a dus la o funcție cognitivă benefică, în special la adulții în vârstă.

Antrenamente adresate atleților de performanță 

” A fi antrenat este jumate din victorie.”

Aceste antrenamente presupun dezvoltarea abilităților personale și necesare, forță, agilitate, detentă, viteză de reacție, anduranță, rezistență musculară, îmbunătățirea cardiovasculară și îmbunătățirea volumului pulmonar și altele. Ele au ca punct de referință îmbunătățirea calităților fizice și motrice ale atletului de performanță, dar și persoanelor care practică sporturi cu stil atletic (footbal, rugby, lupte handbal, volei, etc).

Antrenamente având ca scop  dezvoltarea unei grupe musculare

”Succesul nu se întâmplă peste noapte. Stai cu ochii pe premiu și nu te uita înapoi.”

Îți dorești să ai un corp proporționat, simetric?

– Da.

Atunci, ai ajuns în locul potrivit.

Ca să pui accent pe o anumită grupă musculară trebuie să stimulezi acea parte a corpului prin antrenament adecvat acelui segment muscular, dar să nu uităm că și celelalte grupe musculare sunt la fel de importante. De asemenea, pentru dezvoltarea rapidă a unei anumite grupe musculare, corpul are nevoie de o nutriție adecvată și refacere esențială(odihnă). Programul de antrenamente va fi conceput astfel încât să permită dezvoltarea armonioasă a tuturor grupelor musculare, cu precădere pe o anumită grupă.

Antrenamente personalizate

”Fără disciplină, succesul este imposibil, punct.”

Dacă începi ASTĂZI și nu vei mai da pas fiecărei zi de ”luni” sau fiecărei ”luni de zile”, cu siguranță vei începe o schimbare în bine. Vei putea scăpa de întârzierea de a-ți remodela corpul armonios și sănătos. Îți atingi țelurile pe care ți le dorești pentru tine: ”arăt bine, mă simt bine, funcționez cum trebuie!” ASTFEL nu vei mai putea întârzia, gândindu-te că în fiecare zi este o altă zi și în fiecare lună este o altă lună.

Menționez că, dispun de materialele necesare de care avem nevoie să întrunim împreună o echipă perfectă pentru a duce la bun sfârșit cerințele fiecăruia. Pliabilitatea și adaptarea mă definesc pentru a crea programul de care tu ai nevoie și împreună vom putea configura corpul tău. Pe parcurs dacă apar lucruri noi pe care eu nu le cunosc, mă voi informa în legătură cu cerințele subiectului. Provocările noi mă motivează și mă fac să-mi dau silința pentru a crea exact ce trebuie pentru clientul meu. 

Toate programele de antrenament includ partea de nutriție și consultanță online.

Mai ai indoieli?

Lasa-mi un mesaj si hai sa gasim impreuna elementul care sa te motiveze sa incepi o viata noua. Foloseste formularul de contact de mai jos...